ABSOLUTION

Huidverbetering
Absolution is bijzonder door de zichtbare huidverbetering in combinatie met natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn doeltreffend en ontspannend door de fijne geuren en texturen. Het geheim achter de werking van Absolution zijn de werkzame stoffen vanuit de natuur

Wonderen uit de natuur
De producten van Absolution bevatten alleen natuurlijke stoffen uit planten, mineralen en vitaminen. Met chemicaliën kunnen we de natuur proberen te na te maken, maar deze zijn nooit zo sterk als de natuur zelf.

Biologisch
De producten van Absolution zijn biologisch. Dit is echt beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn vrij van parabenen, plasticdeeltjes, PEG, sulfaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Kortom in de producten van Absolution zitten geen stoffen die jouw lichaam en hormonen verstoren. De formules van Absolution zijn voor 99,9% plantaardig en alle producten zijn gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.

Absolution gezichtsbehandelingen
Zelfs onze mini Absolution behandeling is echt een booster voor je huid en zorgt er voor dat deze weer gaat stralen. Maar wil je voor een complete ontspanning gaan? Boek dan onze Absolution complete ontspanningsbehandeling. De huidfuncties herstellen zich en de kleur, structuur en stevigheid wordt zichtbaar verbeterd.

© Copyright 2018 - Schoonheidssalon Beyoutiful All Rights Reserved | Privacybeleid