ZAO make-up

Ontdek ZAO make-up een subtiele mix van het schoonheid en duurzaamheid. ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve biologische ingrediënten. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en zijde zachte texturen. Zao make-up heeft een combinatie van comfort en lange houdbaarheid.

Huid verzorgend
Zao make-up is huidverzorgende cosmetica: Met de filosofie om mooie make-up te combineren met verzorging van de huid, heeft ZAO voor ingrediënten gekozen die specifieke eigenschappen bevatten, de producten zijn namelijk;
– Demineraliserend: bamboestengel poeder en een hoge mate van silica (75%) zorgen voor elasticiteit van de huid.
– Antibacteriëel: gemicroniseerd zilver als natuurlijke conservering voor het product en als desinfectans voor de huid.
– Antioxidant: extract van ginkgo biloba blad, aloë vera, carnauba wax, granaatappelboter, karitéboter, al deze ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen dankzij hun essentiële vetzuren.

Bamboe verpakking
Voor de verpakking heeft Zao gekozen voor bamboe, natuurlijk, duurzaam en stijlvol.
Bamboe is door zijn uitzonderlijk snelle groei een ware kampioen in CO2 opslag!  Juist vanwege deze koolstofopslag van bamboe vermindert ZAO daarmee niet alleen zijn ecologische voetprint, maar zorgt zelfs voor een negatieve CO2 voetprint! Pure ecologische winst.
Zao verpakkingen zijn simpel en innovatie bijna alle producten zijn navulbaar. Zuinig voor je portemonnee en voor het milieu. De verpakkingen kun je eindeloos gebruiken. De bamboe producten worden geleverd in een katoenen zakje, handig in gebruik en het maakt de producten nog duurzamer.

– 100% natuurlijke ingrediënten
– Biologische en fair trade geteelde ingrediënten
– Alle producten zijn talkvrij, zelfs de poeders
– Geen enkel ingrediënt uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddelen (geen parabenen, fenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT, BHA,…)
– Niet op dieren getest

© Copyright 2018 - Schoonheidssalon Beyoutiful All Rights Reserved