Bindweefselmassage

Huidverjongende bindweefselmassage voor het gezicht!
Wilt u geen facelift of rimpelvullers? Huidveroudering is tegen te gaan op natuurlijke wijze.
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De massage activeert de celvernieuwing. Hierdoor krijgt de huid een betere doorbloeding, de huid wordt steviger en krijgt een jonger aanzien.

Hoe werkt bindweefselmassage?
Door de bindweefselcellen (fibroblasten) te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend steviger en jonger uitzien.

Wanneer zie je resultaat?
Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht behandeling is het resultaat zichtbaar. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur 6 tot 12 behandelingen nodig. Een voorbeeld van een intensieve kuur van 10 keer: 2 keer in de eerste week, hierna volgt 5 keer 1 keer in de week, en we sluiten af met 3 keer om de week, eventueel kunt u de massage 1 keer per 6 weken vervolgen voor onderhoud.

Bindweefsel massage 25 minuten € 32,50
Bindweefsel massage kuur 6x€ 175,00
Bindweefsel massage bij basis/complete behandeling€ 15,00
© Copyright 2018 - Schoonheidssalon Beyoutiful All Rights Reserved