Bio peeling

Salonnepro bio peeling
Een bio peeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden zetten de huid aan tot vernieuwing, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. Met een snel zichtbaar resultaat.

Doormiddel van een massage worden de werkzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Voor iedereen die kampt met een grove poriënstructuur, hyperpigmentatie, acne, onrustige huid, doffe, vale huid. . Of voor iedereen die graag een frisse uitstraling willen door middel van een effectieve huidvernieuwings behandeling.

Wanneer zie je resultaat?

Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.  Na ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn. Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Het beste resultaat is te bereiken doormiddel van een kuur, deze bestaat uit 3 behandelingen achter elkaar met een minimale pauze van 7 dagen. Daarna het advies de behandeling elke 6-8 weken te herhalen.

Belangrijk om te weten:

Bij zonnige dagen een aantal dagen na de behandeling sunblock smeren is een pre. Na 14 dagen kan er evt. weer gebruik gemaakt worden van de zonnebank. Door de Bio-peel wordt het absorptie vermogen van de huid vergroot hierdoor kan er tijdens de behandeling en een aantal dagen daarna nog wat tintelingen/licht brandend gevoel voelbaar zijn. Harsen van het gezicht kan niet gelijktijdig met deze behandeling. De huid kan na de behandeling rood zijn, of dit kan na een aantal uur optreden.

Bio peeling 60 minuten € 60,00
Bio peeling kuur 3x € 162,00
© Copyright 2018 - Schoonheidssalon Beyoutiful All Rights Reserved