Heleen Dekker

Heleen Dekker-Harink is de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Beyoutiful. Na het volgen van de opleiding Schoonheidsspecialiste heeft Heleen bij een schoonheidssalon gewerkt. Van jongs af aan houd hield Heleen zich al bezig met beauty en is een eigen salon altijd al een grote droom geweest. Sinds september 2013 is deze droom uitgekomen, en heeft ze Schoonheidssalon Beyoutiful geopend.

Heleen is  van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Om haar kennis te blijven uitbreiden volgt ze verschillende cursussen en trainingen per jaar.

Heleen is werkzaam op de: dinsdag, woensdag en vrijdag.

Eva Kogelman

Eva heeft een passie voor het vak schoonheidsspecialiste omdat ze graag met mensen werkt, en het gaaf vind om mensen blij te maken met het verbeteren/mooi maken van de huid. Het haar diploma op zak is zij een waardevolle toevoeging voor ons team. Eva is ontzettend leergierig en secuur en staat graag klaar voor onze klanten. Met veel plezier werkt zij 3 dagen bij Schoonheidssalon Beyoutiful.

Eva zit niet stil en vind het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen om zo de klanten van Schoonheidssalon Beyoutiful nog beter te kunnen behandelen.

Eva is werkzaam op de maandag en donderdag.

© Copyright 2018 - Schoonheidssalon Beyoutiful All Rights Reserved