Peeling Filorga

Filorga medische peeling
Medische peeling die op een veilige en verantwoorde manier uw huid verfijnt, fijne lijntjes vermindert, glans geeft en het pigment verheldert en vermindert. Filorga peeling bevat gluconolactone, dit zorgt ervoor dat uw huid niet rood wordt en niet gaat vervellen. Filorga peeling wordt ook wel de “lunchpeeling” genoemd omdat u deze peeling tussen uw werkzaamheden kan ondergaan. Schoonheidssalon Beyoutiful werkt uitsluitend met de 50% time peel: voor de fijne lijntjes en versteviging.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die kampt met fijne lijntjes, slappere huid, en huidproblemen. Dit kan zijn huidonregelmatigheden, acne, grove huidstructuur, littekentjes, huidverkleuringen, huidveroudering, droge of vochtarme huid. Of voor iedereen die graag een frisse uitstraling willen door middel van een effectieve huidvernieuwings (huidverjongings) behandeling.

Wanneer zie je resultaat?
Na de eerste behandeling zult u al een frisse huid zien. Met vervolgbehandelingen zult u ook daadwerkelijk een huidverjonging krijgen. De behandelingen hebben het vermogen om uw huidconditie zo optimaal mogelijk te maken en te houden. Bijvoorbeeld het egaliseren van het huidoppervlak, vochtbalans te herstellen, het verminderen van fijne rimpels en het verstevigen van de huid. Om dit resultaat te behouden is het advies om na de volledige kuur (vier tot zes behandelingen) één tot twee keer per jaar te herhalen. Tevens is het belangrijk de huid thuis te onderhouden.

Peeling Filorga basis 40 minuten€ 45,00
Peeling Filorga uitgebreid 70 minuten € 75,00
Peeling Filorga kuur basis 4x € 162,00
Peeling Filorga kuur basis 3x en 1x uitgebreid€ 182,00
© Copyright 2018 - Schoonheidssalon Beyoutiful All Rights Reserved